Refer Catalunya

Trobada organitzada el 2 de Novembre de 2021 per l’Hospitalet Espai de Debat. Una discussió sobre el moment polític, confrontant una visió independentista, a càrrec d’Anna Simó, i un punt de vista federalista d’esquerres, per part de Lluís Rabell. Cal felicitar les companyes i companys de l’H Espai de Debat per les seves iniciatives i el seu esforç, sempre orientats a propiciar el retrobament de la societat civil catalana.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s